Εχω την μηχανή ακριβώς ένα χρόνο και παρουσίασε πρόβλημα διαρροής. Την έστειλα για επισκευή στον επίσημο αντιπρόσωπο στη Ελλάδα από οπού την αγόρασα.Πλήρωσα μονο τα μεταφορικά αφου είχε ακόμα εγγυήση.
Όταν την παρέλαβα , 4 ημέρες μετά , το πρόβλημα διαρροής είχε επιδιορθωθεί αλλά ενώ χρησιμοποιώ τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις στο κόψιμο , τα ίδια γραμμάρια και τον ίδιο καφέ, η πίεση δεν πέφτει κάτω από 13bar. Πριν την επισκευή , έφτιαχνα 60 ml σε 25-30 secs με 9-10 bars
Έχω αλλάξει καφέ και παίζω με τις ρυθμίσεις στο grider. Όταν μου βγάζει το ιδανικό , 60ml σε 25-30sec , η πίεση είναι πάνω απο 13 bars. Αν αλλάξω το κόψιμο σε πιο χοντρό , η πίεση πέφτει αλλά αλλάζουν οι αναλογίες με αποτέλεσμα να έχω 60ml σε 15-20 secs με τα γνωστά αποτελέσματα στη γεύση.
Επικοινώνησα με το Services και μου απάντησαν οτι δεν έχει καμία σχέση η επισκευή που έγινε (αλλαγή φλάντζας) με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω που είναι πολύ παράξενο αφού το τελευταίο καφεδάκι που ήπια πριν την διαρροή ήταν άψογο… Μου είπαν να την ξαναστείλω να την δουν αλλά αυτό σημαίνει τουλάχιστον 3-4 ημέρες χωρίς σωστό καφέ.
Τέλος , κάνω backlashing κάθε 15 και καθαρίζω τα άλατα 2 φορές
Μήπως μπορεί να σκεφτεί κάποιος τι μπορεί να φταίει