Η πίεση στο μποιλερ ρυθμίζεται και την έχω στο 1-1.2bar (δοκίμασα και χαμηλότερη χωρίς βελτίωση). Το γκρουπ καίει φυσικά όπως και παλαιότερα και πρέπει να τρέξει λίγο νερό πριν την εκχύληση αλλιώς ο καφές βγαίνει καμένος!Y.V έγραψε:Ο πιεσοστατης λειτουργει κανονικά ή έχεις μεγαλη διαφοροποίηση στην πίεση στο μποιλερ στο οn και off του, απ ότι παλιά;
Το γκρουπ καιει στο αγγιγμα ή είναι αρκετα πιο κρύο απ ότι παλαιότερα;
Ετσι που τα περιγραφεις παντως, δεν μου φαινεται ότι φταιει ουτε το υπόλοιπο της μηχανης ούτε φυσικά το γκρούπ!
Εφ όσον λες ότι παλαιοτερα είχες καλες εκχυλισεις, σκεψου τι αλλαγες έκανες.
Θα σου λεγα πρώτα απ όλα, να δοκιμασεις με φρεσκοκαβουρδισμένο καφε και κυριως με αλλο καλύτερο μύλο.
Αλλαγές δεν έκανα από παλαιότερα... Για να αλλάξω μύλο, λίγο δύσκολο προς το παρόν! Άλλαξα όμως μαχαίρια...