Αφου βγαλεις το καπακι και κοιτωντας τη μηχανη απο πισω, βλεπεις κατι τετοιο, περιπου.

- Με μπλε η τριοδη. αν δεν φαινετε καλα, ανοιξε τη φωτο σε νεο παραθυρο
Βγαλε τα δυο καλωδια (αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο, σημειωσε στο μυαλο σου ποιο παει που), και το μαυρο λαστιχο. Με ενα κλειδι 13, ξεβιδωσε το πανω παξιμαδι (αυτο που κρατει το μαυρο κουτακι). Στη δικια μου ηταν αρκετα σφιχτο, και επρεπε να κρατησω το μαυρο κουτακι με μια πενσα για να μην γυρναει ολο μαζι. Αφου ξεβιδωθει, τραβα προς τα πανω το κουτακι. Με ενα 4mm αλλεν ξεβιδωσε τις δυο βιδες που την κρατανε πανω στο μποιλερ. Εκει λιγο προσοχη, διοτι απο τη μια ειναι αρκετα σφιγμενες απο την αλλη θα σου βρισκει το κλειδι πανω στη μηχανι και θα στραβωνει. Οποτε προσεχε μη χαλασεις το εξαγωνο των βιδων.
Αφου το παρεις στα χερια, ξεβιδωσε με ενα
14αρι κλειδι το κατω παξιμαδι. Και αυτο θα ειναι σφιχτο, για αυτο με μια πενσα κρατα κοντρα το τετραγωνο κομματι που βιδωνε στο μποιλερ. Επισης, μια μικρη προσοχη εδω για να μην τραυματισεις την επιφανεια που στεγανωνει στο μποιλερ. Αφου το ξεβιδωσεις, θα φυγει το μισο, που θα εχει μεσα ενα εμβολακι και το ελατηριο του. Στο αλλο κομματι, θα αποκαλυφθουν δυο πολυ μικρες τρυπουλες. Η μια στη περιφερεια οδηγει στο group. Αυτη στο κεντρο παει στο μποιλερ. Το πιο λογικο ειναι να εχει φραξει αυτη του μποιλερ. Εγω σε αυτη τη φαση, το βουτηξα οπως ειναι αυτο το κομματι μεσα σε ενα ελαφρυ διαλυμα νερου-κιτρικου εξεος και το αφησα για κανα 5λεπτο. Επειτα με ενα λεπτο συρματακι ξεφραξα τις τρυπουλες. Αμα τελειωσεις, τα ξαναδενεις οπως ηταν και πριν τοποθετησεις παλι το καπακι, κανεις ενα backflush για να δεις οτι ολα δουλευουν σωστα και χωρις διαροες.
Πανω στη βιασυνη μου χτες, δεν μου εκοψε να βγαλω δυο φωτο να σου δειξω τα κομματια λυμενα πως ειναι, γιατι ετσι με ολο αυτο το κατεβατο και εμενα μου φαινετε δυσκολη ολη αυτη η διαδιακασια. Δεν ειναι ομως κατι το πολυ δυσκολο, αλλα ειναι βαβουρα. Γιαυτο δοκιμασε με μια καλη αφαλατωση οπως την περιγραφει ο Χρηστος και μπορει να μην χρειαστει να τη κανεις.