Σελίδα 1 από 1

Καλώς σας βρήκα!

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 16, 2019 11:14 am
από panagiotis
Καλημερα σας! Αποφάσισα κι εγώ να ανέβω επίπεδο και να ασχοληθώ πιο σοβαρά με την τεχνική της παραγωγής εσπρέσο! Εδώ και λίγες μέρες είμαι περήφανος κάτοχος της lelit pl41em και του αντίστοιχου μυλου lelit pl043mmi... Μετά από αρκετούς πειραματισμους και πολύ διάβασμα έχω ήδη καταφέρει να πιω μερικούς πολύ καλούς καφέδες... Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει κάποιος τον συγκεκριμένο συνδυασμό και με ποιους καφέδες βγάζει ιδανικό αποτέλεσμα... Πίνω κυρίως εσπρέσο και φρεντο εσπρέσο... Καπουτσίνο είτε ζεστός είτε κρύος δεν μου αρέσει... Αυτό που παρατήρησα είναι ότι από καφέ σε καφέ έχω τεράστια απόκλιση στο άλεσμα προκειμένου να πάρω σωστή εκχύλιση... Από coffe island τον extra που πήρα για πειραματισμό τώρα στην αρχή έπινα ωραίο καφέ στο 2.3 ενώ από ένα New york που τον είχα από παλιότερα αλεθα στο 1.2 και πάλι δεν είχα την εκχύλιση που θα πρεπε... Έχετε να προτείνετε κάποιον καφέ που να δίνει ωραίο αποτέλεσμα με τις 2 Ιταλίδες; ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Re: Καλώς σας βρήκα!

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 16, 2019 1:06 pm
από Christos
Καλωσόρισες Παναγιώτη και καλοδούλευτος ο νέος σου εξοπλισμός.
Η ενότητα εδώ δεν είναι για ερωτήσεις. Κάνε copy paste στις σωστές ενότητες, ευχαριστώ.