Σελίδα 1 από 1

Καλώς σας βρήκα κι εγώ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 26, 2019 10:55 am
από FoRMatM
Με έχει πιάσει το μικρόβιο του να ξεκινήσω να φτιάχνω τον δικό μου καφέ (κι ας είναι και χάλια στην αρχή) και να σταματήσω την κάψουλα (τουλάχιστον στο σπίτι καθότι στο γραφείο είναι λίγο δύσκολο-φασαριόζικο).
Ξεκίνησα να διαβάζω το φόρουμ εδώ και κανένα δίμηνο αλλά έκανα εγγραφή πριν από μερικές ημέρες. Βρήκα έναν μεταχειρισμένο Ascaso i-Mini i2 στα 100€ ο οποίος δεν μου ήρθε και στην καλύτερη κατάσταση αλλά τον πήρα και τον έλυσα όλο και τον καθάρισα προσεκτικά και τώρα είναι κομπλέ. Βέβαια μου λείπει η μηχανή οπότε καφέ δεν έχω κόψει ακόμη :P .
Ψάχνομαι τώρα για την πρώτη μου μηχανή (μεταχειρισμένη) και διχάζομαι μεταξύ Gaggia Classic (παλιό μοντέλο 2007 το έχω βρει σε άριστη κατάσταση στα 240 περίπου με τα μεταφορικά από Αγγλία και Gaggia Baby που δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο μεταχειρισμένο ακόμη).
Καλή μου αρχή λοιπόν στο φόρουμ...

Re: Καλώς σας βρήκα κι εγώ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 26, 2019 11:32 am
από Nimrodel
Καλώς ήρθες ;)
Τα 240 μου φαίνονται πολλά για κλασικ..στο ebay έχω πετύχει κατά καιρούς και πολύ καλύτερα deals.
Όσον αφορά στη baby ειδα τις προάλλες μια αγγελία στο marketplace του φβ που φαίνεται καλή περίπτωση γιατί δίνει κ διάφορα έξτρα μαζι (καφιζα, ταμπερ κλπ).
Επίσης αν το μπάτζετ σου ανεβαίνει μεχρι κ 240, νομίζω ότι αν κάνεις λίγη υπομονή θα πετύχεις κι αλλες μηχανές καλύτερες.
Ωραίο το μυλαρακι σου , μεγειες λοιπόν και καλά καφεδάκια!

Re: Καλώς σας βρήκα κι εγώ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 26, 2019 11:49 am
από koravos71
Γνώμη μου να κάνεις υπομονή. Εγω αγόρασα μια gaggia classic 2014 μοντέλο στα 180 ευρώ σε άριστη κατάσταση από e bay.Υπομονή και ψάξιμο.

Re: Καλώς σας βρήκα κι εγώ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 27, 2019 11:29 pm
από FoRMatM
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το καλωσόρισμα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Εννοείται πως θα το ψάξω και υπομονή υπάρχει :D