Καλημέρα

Νέα μέλη, μια καλημέρα είναι αυτή πες την και ας πέσει χάμω (που σε αυτό το forum σας υποσχόμαστε ότι δε θα συμβεί).
Stp
Όνομα: Στάθης
Μηχανή:: Izzo alex duetto
2η Μηχανή:: Gaggia syn. logic
Μύλος:: Mazzer mini e
2ος Μύλος:: Έχει η gaggia
Οι καφέδες μου:: San Pedro και αρκετοί άλλοι!

Καλημέρα

Δημοσίευση από Stp » Πέμ Μαρ 22, 2012 9:08 am

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του καφέ! Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα όλους μαζεμένους σε ένα site και ποτέ δεν περίμενα να είστε τόσοι πολλοί!

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Re: Καλημέρα

Δημοσίευση από Christos » Πέμ Μαρ 22, 2012 9:20 am

Καλωσόρισες Στάθη στο forum.
Άμα διαβάσεις καμιά κακία εναντίον σου εδώ μέσα μην ανησυχήσεις, υπάρχουν πολλοί στο forum ερωτευμένοι με την μηχανή σου. :lol: :lol:
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
xrhstaras
Όνομα: Χρήστος
Μηχανή:: Izzo Alex Duetto MK3
Μύλος:: Mazzer mini E
Οι καφέδες μου:: Cuba Serano Superior

Δημοσίευση από xrhstaras » Πέμ Μαρ 22, 2012 9:50 am

Χαχαχα καλώς τον. Και ήρθες και σε κατάλληλη στιγμή μια και είναι ο καιρός της αναβάθμισης μου

Stp

Δημοσίευση από Stp » Πέμ Μαρ 22, 2012 10:23 am

@ Christos: Δεν ανησυχώ για τις κακίες λόγω μηχανής! Με έχει περάσει από εντατική εκπαίδευση η σύζυγος καθ' ότι προτιμούσε τη gaggia! Συμβιβάστηκα με τη λύση να τις έχω και τις δύο σε χρήση κι έτσι τώρα έχω δύο "γαϊδούρια" στον πάγκο της κουζίνας!

@ christaras: Επικίνδυνο πράγμα οι αναβαθμίσεις! Μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην τσέπη σου αλλά και στην ψυχική σου ηρεμία! Να το σκεφτείς καλά και να προετοιμαστείς κατάλληλα για κάθε ενδεχόμενο.

Loizos

Δημοσίευση από Loizos » Πέμ Μαρ 22, 2012 11:16 am

Καλημέρα. Καλώς ήλθες στο forum μας.

Izzo Alex Duetto, Mazzer Mini Electronic και San Pedro.... Τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει..?

dio

Δημοσίευση από dio » Πέμ Μαρ 22, 2012 1:11 pm

Σταθη καλως ηρθες κι απο εμενα :oneup:

leftgalan

Δημοσίευση από leftgalan » Σάβ Μαρ 24, 2012 4:41 am

Loizos έγραψε:Καλημέρα. Καλώς ήλθες στο forum μας.

Izzo Alex Duetto, Mazzer Mini Electronic και San Pedro.... Τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει..?
:lol: :lol: :lol:

leftgalan

Δημοσίευση από leftgalan » Σάβ Μαρ 24, 2012 4:44 am

Stp έγραψε:@ Christos: Δεν ανησυχώ για τις κακίες λόγω μηχανής! Με έχει περάσει από εντατική εκπαίδευση η σύζυγος καθ' ότι προτιμούσε τη gaggia! Συμβιβάστηκα με τη λύση να τις έχω και τις δύο σε χρήση κι έτσι τώρα έχω δύο "γαϊδούρια" στον πάγκο της κουζίνας!

@ christaras: Επικίνδυνο πράγμα οι αναβαθμίσεις! Μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην τσέπη σου αλλά και στην ψυχική σου ηρεμία! Να το σκεφτείς καλά και να προετοιμαστείς κατάλληλα για κάθε ενδεχόμενο.
Για πες δηλαδή γιατί δεν κατάλαβα , στη σύζυγο αρέσει πιο πολύ ο καφές από την gaggia ?
Η το design της ?

dio

Δημοσίευση από dio » Σάβ Μαρ 24, 2012 5:05 am

Ε ρε αγρυπνιες... :lol:
την καλημέρα μου!

Stp

Δημοσίευση από Stp » Κυρ Μαρ 25, 2012 10:37 pm

leftgalan έγραψε:
Stp έγραψε:@ Christos: Δεν ανησυχώ για τις κακίες λόγω μηχανής! Με έχει περάσει από εντατική εκπαίδευση η σύζυγος καθ' ότι προτιμούσε τη gaggia! Συμβιβάστηκα με τη λύση να τις έχω και τις δύο σε χρήση κι έτσι τώρα έχω δύο "γαϊδούρια" στον πάγκο της κουζίνας!

Για πες δηλαδή γιατί δεν κατάλαβα , στη σύζυγο αρέσει πιο πολύ ο καφές από την gaggia ?
Η το design της ?
Η ευκολία στη χρήση!

Απάντηση