Καλημέρα
-
Stp
- Όνομα: Στάθης
- Μηχανή:: Izzo alex duetto
- 2η Μηχανή:: Gaggia syn. logic
- Μύλος:: Mazzer mini e
- 2ος Μύλος:: Έχει η gaggia
- Οι καφέδες μου:: San Pedro και αρκετοί άλλοι!
Καλημέρα
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του καφέ! Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα όλους μαζεμένους σε ένα site και ποτέ δεν περίμενα να είστε τόσοι πολλοί!
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Καλημέρα
Καλωσόρισες Στάθη στο forum.
Άμα διαβάσεις καμιά κακία εναντίον σου εδώ μέσα μην ανησυχήσεις, υπάρχουν πολλοί στο forum ερωτευμένοι με την μηχανή σου.

Άμα διαβάσεις καμιά κακία εναντίον σου εδώ μέσα μην ανησυχήσεις, υπάρχουν πολλοί στο forum ερωτευμένοι με την μηχανή σου.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- xrhstaras
- Όνομα: Χρήστος
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto MK3
- Μύλος:: Mazzer mini E
- Οι καφέδες μου:: Cuba Serano Superior
Χαχαχα καλώς τον. Και ήρθες και σε κατάλληλη στιγμή μια και είναι ο καιρός της αναβάθμισης μου
-
Stp
@ Christos: Δεν ανησυχώ για τις κακίες λόγω μηχανής! Με έχει περάσει από εντατική εκπαίδευση η σύζυγος καθ' ότι προτιμούσε τη gaggia! Συμβιβάστηκα με τη λύση να τις έχω και τις δύο σε χρήση κι έτσι τώρα έχω δύο "γαϊδούρια" στον πάγκο της κουζίνας!
@ christaras: Επικίνδυνο πράγμα οι αναβαθμίσεις! Μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην τσέπη σου αλλά και στην ψυχική σου ηρεμία! Να το σκεφτείς καλά και να προετοιμαστείς κατάλληλα για κάθε ενδεχόμενο.
@ christaras: Επικίνδυνο πράγμα οι αναβαθμίσεις! Μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην τσέπη σου αλλά και στην ψυχική σου ηρεμία! Να το σκεφτείς καλά και να προετοιμαστείς κατάλληλα για κάθε ενδεχόμενο.
-
Loizos
Καλημέρα. Καλώς ήλθες στο forum μας.
Izzo Alex Duetto, Mazzer Mini Electronic και San Pedro.... Τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει..?
Izzo Alex Duetto, Mazzer Mini Electronic και San Pedro.... Τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει..?
-
leftgalan
Loizos έγραψε:Καλημέρα. Καλώς ήλθες στο forum μας.
-
leftgalan
Για πες δηλαδή γιατί δεν κατάλαβα , στη σύζυγο αρέσει πιο πολύ ο καφές από την gaggia ?Stp έγραψε:@ Christos: Δεν ανησυχώ για τις κακίες λόγω μηχανής! Με έχει περάσει από εντατική εκπαίδευση η σύζυγος καθ' ότι προτιμούσε τη gaggia! Συμβιβάστηκα με τη λύση να τις έχω και τις δύο σε χρήση κι έτσι τώρα έχω δύο "γαϊδούρια" στον πάγκο της κουζίνας!
Η το design της ?
-
Stp
Η ευκολία στη χρήση!leftgalan έγραψε:Για πες δηλαδή γιατί δεν κατάλαβα , στη σύζυγο αρέσει πιο πολύ ο καφές από την gaggia ?Stp έγραψε:@ Christos: Δεν ανησυχώ για τις κακίες λόγω μηχανής! Με έχει περάσει από εντατική εκπαίδευση η σύζυγος καθ' ότι προτιμούσε τη gaggia! Συμβιβάστηκα με τη λύση να τις έχω και τις δύο σε χρήση κι έτσι τώρα έχω δύο "γαϊδούρια" στον πάγκο της κουζίνας!
Η το design της ?