jokaps έγραψε:Αν και , με ποιό γάλα πήρατε καλύτερο αφρόγαλα?
Φαγε '10, και εχει και ωραια γευση
Επισης καλο αλλα δυσκολο να βρεθει, Γαλα αγροκτημα ΒΡΑΧΙΑΣ
Εγω παντως χρησιμοποιω παντα θερμομετρο
Στους 38'c σταματαω το stretching και στους 57-58'c κλεινω το ακροφυσιο
Kαι ενα ''μυστικο'' , σορρυ αν εχει ξαναγραφτει
Για να γινει σωστο αφρογαλα θελεις μεγαλη γαλατιερα(300-400ml) και το γαλα να φτανει μεχρι την μεση
Εχω τρεις γαλατιερες, μια απο αυτες ειναι η μικρη μικρη
Οσες φορες προσπαθησα να φτιαξω με αυτην, ή πολυ πηχτο βγηκε το αφρογαλα(αδυνατο για latte art) ή σαπουναδα(καθολου microfoam με μικρες φυσαλιδες στην κορυφη)