Μάλλον εξαντλήθηκε, γιατί δεν αναφέρεται πια στο site ο εν λόγω καφές.apos_gk έγραψε:Ο Geisha τι συνταγή έχει;
Προσωπικά τα καλύτερα φλιτζάνια τα πήρα σε μεγάλους χρόνους ( t>35sec), με ratio ~1.6 (από 19.5g αλεσμένου) σε λιγάκι ανεβασμένη θερμοκρασία (pid 104, εικάζω ~95°C).
Αλλά, δε κοίταξα ποτέ τη συνταγή του Μιχάλη (όταν άνοιξα το σακουλάκι, είχε 'κατέβει' το προϊόν από τη φόρμα του e-shop), οπότε τα παραπάνω είναι σύμφωνα με τις δικές μου δοκιμές.
Αρκετά σύνθετος καφές πάντως, και πολύπλοκος. Πολλές... εκφάνσεις. Νομίζω είναι λιγάκι δύσκολος. Ή καλύτερα, διαφορετικός σε σχέση με όσους άλλους έχω εκχυλίσει.