Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κουραστικό στο doser. Εγώ γεμίζω με πολλαπλές διαδοχικές κινήσεις της μανιβέλας και σε μερικά δεύτερα είμαι έτοιμος.psycho έγραψε:Εννοείται οτι δεν ξαναπαίρνω με doser το θεωρώ άχρηστο και κουραστικό για το σπίτι...
Δεν καταλαβαίνω πιο είναι το κακό με τον timmer?
Οταν αλλάζω κόψιμο ε? Αλλα καθε τότε μπορώ να αλλάζω και το χρόνο.
Υ.Γ. Αμα καταφέρεις και με πείσεις και ξενερώσεις ώστε να μην τον πάρω θα σε παραδεχτώ
Δεν είναι μόνο όταν αλλάζεις κόψιμο, είναι και όταν αλλάζεις καφέδες, με μια ποικιλία θα μείνεις; ή θα τρως το μισό πακέτο για να καλιμπράρεις χρόνο-ποσότητα; Και πρόσεξε το καλιμπράρισμα θα πρέπει να είναι σε βάρος ανά δευτερόλεπτο, ώστε να μπορείς εύκολα να παίζεις με τις ποσότητες 14, 15, 16, 17 κοκ εάν το επιθυμείς.
Τέλος o electronic κοστίζει και 159 ευρώ παραπάνω.
Δεν είναι θέμα να σε πείσω. Είναι εσύ να το ψάξεις καλύτερα (διάβασμα) γιατί δεν είναι λίγα τα χρήματα. Πίστευα ότι επειδή ρώτησες για μαγαζιά ήξερες ήδη τι ήθελες.
Εάν και εμένα το budget μου για μύλο ήταν 400 ευρώ, θα έπαιρνα τον mini manual, αν και στο θέμα ποιότητας κοψίματος δεν τα καταφέρνει καλύτερα από τον Anfim μου. Το μόνο που έχει παραπάνω είναι το stepless, εάν υποθέσουμε ότι αυτό κάνει όντως διαφορά.