Cunill Kenya 63DB Auto

Χωρίς καλό μύλο για espresso απλά ξεχάστε την παρασκευή ποιοτικού espresso.
Απάντηση
ΑΘΗΝΑζερο09
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τετ Ιαν 03, 2018 2:49 pm

Cunill Kenya 63DB Auto

Δημοσίευση από ΑΘΗΝΑζερο09 » Τετ Ιαν 03, 2018 3:40 pm

καλησπέρα σας και από μένα,
Είμαι καινούργιο μέλος στην ομάδα και αγόρασα πρόσφατα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα gustoproducts νομίζω το λένε έναν μύλο CUNIL KENIA 63 DB AUTO .Είναι εύκολο κάποιος να μου πεί αν έκανα σωστή επιλογή?Ηαλήθεια είναι πως τον βρήκα σε εξαιρετικά καλή τιμή (ολοκαίνουργιος φυσικά) και άμεσα διαθέσιμο. Νομίζω όμως πως δεν τον χρησιμοποιώ σωστά.Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι βαθμό να αλέθω? ευχαριστώ

Gaggia BC
Δημοσιεύσεις: 801
Εγγραφή: Τετ Σεπ 23, 2015 11:12 am
Όνομα: Μάκης
Μηχανή:: Vibiemme Domobar DB
Μύλος:: Mazzer Kony
2ος Μύλος:: Γουδί

Re: Cunill Kenya 63DB Auto

Δημοσίευση από Gaggia BC » Τετ Ιαν 03, 2018 8:37 pm

Δυστυχως κανεις δεν μπορει να σου πει που ακριβως να αλεσεις γιατι εξαρταται απο τον καφε, το μυλο και τη μηχανη σου. Ακομα και 2 ιδιοι μυλοι μπορει να κοβουν σε διαφορετικη κλιμακα. Μονο με δοκιμες.. Μια σωστη εκχυλιση ειναι αυτη που θα σου δωσει περιπου 35 γραμμαρια ροφηματος απο 18 γραμμαρια αλεσμενου καφε σε (περιπου) 30sec. Αν εχεις commercial blend(illy,danessi κτλ) βαλε 16 gr αλεσμενο. Μια καλη εκχυλιση ειναι αυτη που θα αρεσει σε σενα περισσοτερο.
Το μυλο δεν τον ξερω οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη. 60αρια επιπεδα βλεπω οποτε καλος θα ειναι!
Τι μηχανη εχεις??

Απάντηση