glober έγραψε:Καλησπέρα σε όλους...
Η αγαπητή μου σύζηγος μου έκανε δώρο σήμερα την illy X7.
Πρέπει να ομολογήσω οτι ο καφές που φτιάχνει με εξέπληξε πολύ ευχάριστα.
Κατα την ταπεινή μου άποψη, έχοντας δοκιμάσει και τον καφέ της Nespresso, η illy υπερέχει αρκετά.
Πάντως στον φίλο που έχει το δίλλημα μεταξύ των δύο (εαν ακόμα δεν έχει αποφασίσει μετά απο ένα μήνα που έχει ανοίξει το θέμα) θα πρότεινα να δοκιμάσει απο μόμος του τον καφέ πριν αποφασίσει (τα περισσότερα καταστήματα φτιάχνουν καφεδάκι για να βοηθήσουν την απόφαση).
Ως μειονέκτημα της illy θα ανέφερα οτι οι κάψουλες τις οποιες παίρνει δεν είναι τόσο διαδεδομένες όσο οι αντίστοιχες της Nespresso.
glober έγραψε:Πάντως στον φίλο που έχει το δίλλημα μεταξύ των δύο (εαν ακόμα δεν έχει αποφασίσει μετά απο ένα μήνα που έχει ανοίξει το θέμα) θα πρότεινα να δοκιμάσει απο μόμος του τον καφέ πριν αποφασίσει (τα περισσότερα καταστήματα φτιάχνουν καφεδάκι για να βοηθήσουν την απόφαση).
.
OPC1731 έγραψε: Και βεβαια ουτε καν συζητηση για τις περισσοτερες καφετεριες στην Ελλαδα οπου δεν πινουμε espresso αλλα νεροπλυμα και αν μαθεται να πινεται στην συγκεκριμενη θα προτειμησετε να καθεστε για καφε σπιτι σας!!!
After έγραψε:H διαφορα ειναι τοση οσο του να εχεις δικο σου αγωνιστικο go kart, και μετα να πηγαινεις να νοικιαζεις χρεπια νοικιαρικα και να προσπαθεις να στριψεις
Βεβαια υπαρχουν και καφε που πινεις αριστο καφε, απλα ειναι με το σταγονομετρο, και συνηθως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μεγαλες καφετεριες
Και φυσικα οσοι τιμουν το tamper που κρατανε, εχουν και δουλεια
OPC1731 έγραψε: Και βεβαια ουτε καν συζητηση για τις περισσοτερες καφετεριες στην Ελλαδα οπου δεν πινουμε espresso αλλα νεροπλυμα
Επιστροφή στο ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης