παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 μηχανες ...
ποια απο τις 2 θα μου προτεινατε και γιατι?
η gaggia εχει 58mm portafilter και η lelit η συγκεκριμενη μου φαινεται πως εχει 57mm αν δεν κανω λαθος
gaggia classic 2019 vs lelit Pl41tem Pid
Re: gaggia classic 2019 vs lelit Pl41tem Pid
επισης υπαρχει σαν επιλογη και η PL41 PLUS
- Christos
- Συντονιστής
- Δημοσιεύσεις: 8794
- Εγγραφή: Σάβ Ιαν 23, 2010 12:26 pm
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
- Τοποθεσία: Πτολεμαΐδα
Re: gaggia classic 2019 vs lelit Pl41tem Pid
Lelit για εμένα και ακόμα καλύτερα θα ήταν να περιμένεις λίγο και να μαζέψεις λίγα χρήματα παραπάνω για την
https://www.barista.gr/el/lelit-pl41-plust-pid-2.
https://www.barista.gr/el/lelit-pl41-plust-pid-2.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
- Δημοσιεύσεις: 248
- Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 08, 2015 3:22 pm
- Όνομα: GEORGIOS
- Μηχανή:: Lelit Plus PID/
- 2η Μηχανή:: elektra microcasa
- Μύλος:: eureka mignon
- 2ος Μύλος:: COMPAK K3
- Οι καφέδες μου:: tigrato
Re: gaggia classic 2019 vs lelit Pl41tem Pid
η classic νομιζω οτι στα 400 ευρω ειναι λιγο ακριβη μιας και βρισκεις μεταχειρισμενες στα 150 ευρω.
Η Λελιτ οτι και να παρεις ειναι εγγυηση.Δυστυχως κρατανε τιμη ακομα και μεταχειρισμενες.Απλα και το βασικο μοντελο δεν εχει τιποτα πλαστικο μεσα, οποτε μπρουτζινη opv ,μεγαλη solenoid valve και μπρουτζινο μποιλερ.Απλα στα 57χιλ δεν μπορεις να βαλεις ψαγμενα καλαθακια και χωρανε λιγοτερο καφε οποτε εκει υπερισχυει η classic.Eπισης το αλουμινενιο μποιλερ της κλασσικ θερμαινεται πολυ πιο γρηγορα αλλα ειναι πιο ευαισθητο στη διαβρωση ειδικα εαν χρησιμοποιηθει οτιδηποτε αλλο εκτος απο τρυγικο οξυ για αφαλατωση.
Η Λελιτ οτι και να παρεις ειναι εγγυηση.Δυστυχως κρατανε τιμη ακομα και μεταχειρισμενες.Απλα και το βασικο μοντελο δεν εχει τιποτα πλαστικο μεσα, οποτε μπρουτζινη opv ,μεγαλη solenoid valve και μπρουτζινο μποιλερ.Απλα στα 57χιλ δεν μπορεις να βαλεις ψαγμενα καλαθακια και χωρανε λιγοτερο καφε οποτε εκει υπερισχυει η classic.Eπισης το αλουμινενιο μποιλερ της κλασσικ θερμαινεται πολυ πιο γρηγορα αλλα ειναι πιο ευαισθητο στη διαβρωση ειδικα εαν χρησιμοποιηθει οτιδηποτε αλλο εκτος απο τρυγικο οξυ για αφαλατωση.