Καλησπερα σε ολους!!
Εχω χασει τις οδηγιες της εσπρεσσιερας και δεν γνωριζω ακριβως τον χρονο που πρεπει να αφηνω τον καφε να σταζει στο φλιτζανι.Αν πρεπει να μετραω απο την στιγμη που παταω το κουμπι,αλλα και το ποσος χρονος πρεπει να περασει απο την στιγμη που θα πατησω οτ κουμπι μεχρι να ξεκινησει να ρεει ο καφες.Γενικα θελω τους βασικους κανονες προκειμενου να πετυχω μεγιστη ποιοτητα εσπρεσσο. Ευχαριστω οσους βοηθησουν εκ των προτερων!!
(επισης αν υπαρχουν οδηγιες και για το ποσο πρεπει να αφησω το νερο να ζεσταθει αλλα και το πως να την καθαριζω με κιτρικο οξυ θα ηθελα να τις ακουσω <3 )
Singer ES-110 Χρονος Σταξιματος
- Christos
- Συντονιστής
- Δημοσιεύσεις: 8794
- Εγγραφή: Σάβ Ιαν 23, 2010 12:26 pm
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
- Τοποθεσία: Πτολεμαΐδα
Re: Singer ES-110 Χρονος Σταξιματος
Διάβασε τα σχετικά στην ενότητα για τις τεχνικές παρασκευής espresso. Τα γενικά ισχύουν για όλες τις μηχανές (με τους ανάλογους περιορισμούς του εκάστοτε εξοπλισμού).
Το παρόν νήμα κλειδώνει.
Το παρόν νήμα κλειδώνει.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.