rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
-
- Δημοσιεύσεις: 11
- Εγγραφή: Τετ Δεκ 20, 2017 8:18 am
rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
Γεία σας! Έχω την rohnson r-967 στην κατοχή μου. Έχω δοκιμάσει πόλλα είδη καφέ αλλά βγένω πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα, φουσκάλες στην κρέμα. Τι θα μπόρουσα να κάνω; φτέει το φίλτρο-καλάθι;
- cosini
- Δημοσιεύσεις: 400
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
- Όνομα: Δημητρης
- Μηχανή:: Cosini DB espresso
- 2η Μηχανή:: Cosini Lever machine
- Μύλος:: Baratza Sette 270Wi
- 2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
- Οι καφέδες μου:: all
- Τοποθεσία: αθηνα
- Επικοινωνία:
Re: rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
Μπορείς να δείς εδώ viewtopic.php?f=5&t=5671
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση
-
- Δημοσιεύσεις: 11
- Εγγραφή: Τετ Δεκ 20, 2017 8:18 am
Re: rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
Θελεις να μου πεις για το non pressurized portafilter; Το φιλτρο τις μηχανης μου ειναι pressurized;
-
- Δημοσιεύσεις: 11
- Εγγραφή: Τετ Δεκ 20, 2017 8:18 am
Re: rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
Ειναι χαμηλής ποιοτητας (οπως μου εδειξες στο λινκ με την saeco) ωστε εχει τετοια προβληματα (ελπιζω να καταλεβενεις, δεν ξερω αν το διατυπονο σωστα...);
- Christos
- Συντονιστής
- Δημοσιεύσεις: 8794
- Εγγραφή: Σάβ Ιαν 23, 2010 12:26 pm
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
- Τοποθεσία: Πτολεμαΐδα
Re: rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
Άμα η γεύση σε ικανοποιεί, οι φουσκάλες δεν είναι θέμα.
Τώρα για καλό espresso ψάξε για πληροφορίες στο forum. Θέλεις καλό καφέ σε σπυρί, θέλεις καλό μύλο να αλέσεις τον καφέ πριν την εκχύλιση, θέλεις λίγο καλύτερη μηχανή από αυτήν που έχεις και γενικά η όλη φάση θέλει το μεράκι και το διαβασματάκι της.
Τώρα για καλό espresso ψάξε για πληροφορίες στο forum. Θέλεις καλό καφέ σε σπυρί, θέλεις καλό μύλο να αλέσεις τον καφέ πριν την εκχύλιση, θέλεις λίγο καλύτερη μηχανή από αυτήν που έχεις και γενικά η όλη φάση θέλει το μεράκι και το διαβασματάκι της.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- cosini
- Δημοσιεύσεις: 400
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
- Όνομα: Δημητρης
- Μηχανή:: Cosini DB espresso
- 2η Μηχανή:: Cosini Lever machine
- Μύλος:: Baratza Sette 270Wi
- 2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
- Οι καφέδες μου:: all
- Τοποθεσία: αθηνα
- Επικοινωνία:
Re: rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
Είναι χαμηλής απόδοσης αλλά ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται στο λίνκ θα πάρεις οτι καλύτερο μπορεί αυτή η μηχανή να σου δώσει. επισης θα πρεπει ο καφες να ειναι κομμενος τοσο ψιλα ωστε να παιρνεις απο 15γρ περιπου 25-30ml σε 25-30 sec.Αχιλλέας Π. έγραψε:Ειναι χαμηλής ποιοτητας (οπως μου εδειξες στο λινκ με την saeco) ωστε εχει τετοια προβληματα (ελπιζω να καταλεβενεις, δεν ξερω αν το διατυπονο σωστα...);
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση
-
- Δημοσιεύσεις: 11
- Εγγραφή: Τετ Δεκ 20, 2017 8:18 am
Re: rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
Πρεπει να ειναι ψιλα κομμενος ο καφες αλλα η συγκεκριμενη εσπρεσιερα εχει φιλτρο με διπλο πατω και οταν ο καφες ειναι πολυ ψιλος βουλονει...
- cosini
- Δημοσιεύσεις: 400
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
- Όνομα: Δημητρης
- Μηχανή:: Cosini DB espresso
- 2η Μηχανή:: Cosini Lever machine
- Μύλος:: Baratza Sette 270Wi
- 2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
- Οι καφέδες μου:: all
- Τοποθεσία: αθηνα
- Επικοινωνία:
Re: rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
να ψάξεις στό ιντερνετ εαν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσης το φίλτρο.
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση
-
- Δημοσιεύσεις: 11
- Εγγραφή: Τετ Δεκ 20, 2017 8:18 am
Re: rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
Δεν θα ηταν καλητερο να βαλω ενα
non pressurized φιλτρο που θα εχω και καλητερα αποτελεσματα...;
non pressurized φιλτρο που θα εχω και καλητερα αποτελεσματα...;
- cosini
- Δημοσιεύσεις: 400
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
- Όνομα: Δημητρης
- Μηχανή:: Cosini DB espresso
- 2η Μηχανή:: Cosini Lever machine
- Μύλος:: Baratza Sette 270Wi
- 2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
- Οι καφέδες μου:: all
- Τοποθεσία: αθηνα
- Επικοινωνία:
Re: rohnson R-967 φουσκάλες στην κρέμα
αν μπορείς ναί .
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση