Φίλε Κίμωνα, αν χρησιμοποιείς αυτό για την εκχύλισή σου, ο καφές σου θα είναι πάντα καμμένος. Η σωστή θερμοκρασία εκχύλισης είναι από 92 έως 96οC οπότε από το group σου θα πρέπει να παρατηρείς ένα μίγμα ~85% νερό και 15% ατμό. Στο είπε ο Γιώργος πιο πάνω, ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρεις να πάρεις σωστό καφέ με αυτή τη μηχανή.kimonas έγραψε:Αυτό https://m.youtube.com/watch?v=EZv2ggGM67E είναι και ένα βιντεάκι που τράβηξα,ίσως βοηθήσει λιγάκι, στο manual που έδωσα link στο πρώτο μήνυμα έχει κάποιο σχέδιο
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου.
Η πρόταση λοιπόν είναι ένας χειροκίνητος μύλος (πουλιούνται κάποιοι στις αγγελίες) και από κει και πέρα Aeropress, V60, french press ή Brikka. Θα πιεις πολύ καλύτερο καφέ, με συνολικό κόστος εξοπλισμού κάτω από 100Ε. Πήγαινε ένα μεσημέρι σε κάποιο Coffee Island να σου δείξουν αυτές τις διαφορετικές μεθόδους, δοκίμασε τι σου αρέσει καλύτερα και καλά