Πρόβλημα με Gaggia Dose και αντιπροσωπεία.

Δεν βγάζει καϊμάκι η μηχανή σας ή ο espresso σας αγγίζει την τελειότητα, μοιραστείτε τον πόνο ή την χαρά σας εδώ.
Απάντηση
vaskar

Πρόβλημα με Gaggia Dose και αντιπροσωπεία.

Δημοσίευση από vaskar » Δευ Μαρ 12, 2012 1:09 pm

Καλημέρα στο φορουμ
Τα παρακάτω αποτελούν 100% γεγονότα και αν κάποιος ενοχλήτε ή προσβάλλετε παρακαλώ ας κρίνουν οι διαχειριστές την διαγραφή τους.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο χρήσης της Gaggia Dose Που αγόρασα από συνφορουμίτη, η μηχανή σταμάτησε να βγάζει ατμό από το στόμιο του ατμού , και τον έβγαζε από οπουδήποτε αλλού , και σταμάτησαν να δουλεύουν και τα λαμπάκια της.
Την άνοιξα και ανακάλυψα οτι η πλαστική βάση που "δένει" το σωληνάκι του ατμού είχε σπάσει με αποτέλεσμα οι ατμοί και τα ζεστά νερά να βγαίνουν ανεξέλεγκτα μέσα στην μηχανή, με αποτέλεσμα να καούν και τα λαμπάκια.

http://img201.imageshack.us/img201/4001/parts.png

Καφέ μπορούσα να φτιάχνω κανονικά.

Στέλνω την μηχανή στην αντιπροσωπία και μου απαντά οτι πρέπει να αντικαταστήσει το κάτω μέρος του μπόιλερ και κάτι φλάντζες με κόστος 106 €. Αφού προσπάθησα να καταλάβω γιατί έπρεπε να αλλάξει αυτό το μέρος της μηχανής πήρα γενικές απαντήσεις που δεν είχαν σχέση με το πρόβλημα. Όταν προσπάθησα να τους εξηγήσω που είναι το πρόβλημα και πως δεν έχει σχέση με αυτά που μου έλεγαν, δεν κατάλαβαν ΤΙΠΟΤΑ. Δεν δέχθηκα λοιπόν την επισκευή και θα προσπαθήσω να βρω ανταλλακτικά μόνος μου.
Απλά ελπίζω να μην την πάρω σε χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν.

ΚΟΚΚΙΝΗ Κάρτα από μένα στην αντιπροσωπεία που κατα την γνώμη μου πήγε να κάνει αρπαχτή.

Καλημέρα και καλή βδομαδα.
Βασίλης

vaskar

Re: Πρόβλημα με Gaggia Dose και αντιπροσωπεία.

Δημοσίευση από vaskar » Δευ Μαρ 12, 2012 1:09 pm

Γνωρίζει κανεις που μπορω να βρω ανταλλακτικα ?

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Δευ Μαρ 12, 2012 1:32 pm

Κρίμα Βασίλη. Πάντως για την ενημέρωση σου υπάρχουν δύο αντιπροσωπείες της Gaggia.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

vaskar

Δημοσίευση από vaskar » Δευ Μαρ 12, 2012 3:19 pm

Christos έγραψε:Κρίμα Βασίλη. Πάντως για την ενημέρωση σου υπάρχουν δύο αντιπροσωπείες της Gaggia.
Εγώ πήγα στην Eurogat . Για δώσε φως Χρήστο !!!!

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Δευ Μαρ 12, 2012 4:12 pm

Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

vaskar

Δημοσίευση από vaskar » Τρί Μαρ 13, 2012 10:12 am

ευχαριστω πολύ . Επικοινώνησα μαζί τους και θα την παω να δω τι θα μου πουν

vaskar

Δημοσίευση από vaskar » Τετ Μαρ 21, 2012 12:52 pm

Χρήστο με έσωσες !!!!!! :a013:

Επισκευή που σημαινει εργασία με ανταλλακτικά και ΦΠΑ και ένα μπουκαλι με υγρο καθαρισμου για άλατα, και χωρις να πληρώσω μεταφορικά.......................... 43 euros !!!!!!!!!!

Απάντηση