Γενικότερα πάντως προτείνεται ο εσπρέσσο να ανακατεύεται ούτως ή άλλως για να έχει πιο ισορροπημένη γεύση.
Νομίζω ότι ο λόγος είναι ευνόητος για όσους γνωρίζουν το πείραμα με τα 3 στάδια της εκχύλισης.
Ζάχαρη μετά ή πριν;
- Σιδηρούς
- Δημοσιεύσεις: 136
- Εγγραφή: Τρί Ιουν 25, 2013 12:20 pm
- Μηχανή:: Silvercrest
- Μύλος:: Hario Skerton
- Οι καφέδες μου:: Στο ψαξιμο...
- Τοποθεσία: Αθήναι
- Επικοινωνία:
Re: Ζάχαρη μετά ή πριν;
Δυστυχως στις καφετεριες με αυτο το κουταλι του γλυκου που φερνουν ανακατεμα της προκοπης δεν μπορει να γινει. Για να λειωσει η ζαχαρη γινεται επι ωρα αναδευση και περαν απο το εκνευριστικο της υποθεσης να ακουγεται το 'ντινγκ-ντινγκ'' στο τελος μενει ζαχαρη στον πατο που δεν εχει λειωσει.
Με το ειδικο μικρο κουταλακι γινεται καλυτερα η δουλεια,ετσι μου ερχεται να τους λεω να μου φερνουν πλαστικο αναδευτηρι να κανω καλυτερα την δουλεια μου.