Πολύ σωστός.Luckees έγραψε:Αν παρατηρησεις στη μηχανη που εχεις μετα το blonding point η εκχυλιση συνεχιζει για αρκετα δευτερολεπτα. Μειωσε τα δευτερολεπτα του shot κ φτιάξε συνεχόμενα καφεδάκια, ξεκινά από 20 γρ εχχύλισης κ ανέβαινε μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει γευστικά.
Ξαναδοκίμασα με μεγαλύτερες δόσεις (δεν είναι εύκολο να υπολογίσω τα γραμμάρια στην bean2cup όταν πατάω το κουμπί για 2 καφέδες) και το χρώμα βγαίνει ακριβώς όπως τα δικά σας.
Δεν τον έφτασα τόσο κοντά σε γεύση όσο τον αραιωμένο αλλά έχω ελπίδες.
Λογικά με την bean2cup δεν θα πάρω ποτέ κάτι τέλειο, έτσι για το γαμώτο δοκιμάζω
Δεν έγινε ποτέ με το κρασί (που έχω 20πλάσια εμπειρία) και δεν θα γίνει ποτέ με τον καφέ. Αρνούμαι να δώσω σημασία.Luckees έγραψε: Όσο περνάει ο καιρός ομως θα δεις ότι θα αρχισεις να εκπαιδεύεις τη γεύση σου, θα καταλαβαινεις νοτες, επιγευσεις κλπ.