Τα 4 «Μ» του espresso: Miscela (το χαρμάνι του καφέ), Macinacaffe (ο μύλος), Macchina (η μηχανή espresso), Mano (το χέρι του barista). Τα έχετε όλα σωστά;

  • Διαφήμιση

El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

Δημοσίευσηαπό Taresso » Παρ. Μαρ. 02, 2018 3:21 pm

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διαθεσιμότητα ενός πολύ ιδιαίτερου καφέ

Η Finca Kilimanjaro είναι ένας απο τους ποιό ιδιαίτερους καφέδες που έχουμε φέρει και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ενώ είναι ένας καφές απο το El Salvador η ποικιλία της Arabica είναι η γνωστή ποικιλία SL28, η ποικιλία που κάνει τόσο ιδιαίτερους και πολύπλοκους τους καφέδες της Κένυα.

H ποικιλία SL28 σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο τρόπο επεξεργασίας με ζύμωση μέσα σε τσάι απο cascara μας δίνουν έναν καφέ με πολύ πλούσιο και βελουδένιο σώμα, επίγευση απο σκούρα σοκολάτα και καραμέλα βουτύρου αλλά και φράουλας.

Ο καφές λόγω της ιδιαιτερότητας του ανήκει στην κατηγορία Roasting On Demand, το ψήσιμο θα γίνεται την ημέρα της παραγγελίας σας.

http://taresso.com/kilimanjaro-cascara-process

Ευχαριστούμε πολύ

Taresso Artisan Coffee Roasters
Άβαταρ μέλους
Taresso
 
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Τρί. Απρ. 25, 2017 3:14 pm

Re: El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

Δημοσίευσηαπό phoinix_gr » Τετ. Μαρ. 07, 2018 11:55 am

Δεν αναγράφεται στην σελίδα, ειναι 21.25€ τα 250g == 85€ το κιλό?
Gaggia Classic|Chinese PID|Auber temperature sensor|OPV 9bar|Rancilio silvia wand
Brass shower plate holder|IMS shower screen|IMS basket|Baratza Sette 270W Grinder|Belogia Jug
Άβαταρ μέλους
phoinix_gr
 
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: Σάβ. Απρ. 22, 2017 12:27 pm
Όνομα: Ακης
Μηχανή: Gaggia Classic PID
Μύλος: Baratza Sette 270W

Re: El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

Δημοσίευσηαπό konza » Δευτ. Μαρ. 26, 2018 8:30 am

Καλημέρα

Τι θερμοκρασία κ γραμμάρια χρειάζεται περίπου ο καφές;
konza
 
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: Δευτ. Ιουν. 13, 2016 7:09 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Όνομα: Κωστας
Μηχανή: Lelit PL41 PlusT
Μύλος: Eureka Mignon

Re: El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

Δημοσίευσηαπό Taresso » Τρί. Μαρ. 27, 2018 8:56 pm

Καλησπέρα

Ο καφές έχει πολύ έντονο σώμα, μπορεί άνετα να σταθεί κ σε αναλογία μεγαλύτερή του 1 προς 2.

Θερμοκρασία θέλει πάνω απο 92 βαθμούς, το ιδανικό θα ήταν 94 μιας κ μιλάμε για έναν πολύ σκληρό κόκκο, ο χρόνος εκχύλισης θα πρέπει να είναι στα 32+ δευτερόλεπτα
Άβαταρ μέλους
Taresso
 
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Τρί. Απρ. 25, 2017 3:14 pm


Επιστροφή στο ΚΑΦΕΔΕΣ από Taresso

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης