El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taresso
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Τρί Απρ 25, 2017 3:14 pm

El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

Δημοσίευση από Taresso » Παρ Μαρ 02, 2018 3:21 pm

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διαθεσιμότητα ενός πολύ ιδιαίτερου καφέ

Η Finca Kilimanjaro είναι ένας απο τους ποιό ιδιαίτερους καφέδες που έχουμε φέρει και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ενώ είναι ένας καφές απο το El Salvador η ποικιλία της Arabica είναι η γνωστή ποικιλία SL28, η ποικιλία που κάνει τόσο ιδιαίτερους και πολύπλοκους τους καφέδες της Κένυα.

H ποικιλία SL28 σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο τρόπο επεξεργασίας με ζύμωση μέσα σε τσάι απο cascara μας δίνουν έναν καφέ με πολύ πλούσιο και βελουδένιο σώμα, επίγευση απο σκούρα σοκολάτα και καραμέλα βουτύρου αλλά και φράουλας.

Ο καφές λόγω της ιδιαιτερότητας του ανήκει στην κατηγορία Roasting On Demand, το ψήσιμο θα γίνεται την ημέρα της παραγγελίας σας.

http://taresso.com/kilimanjaro-cascara-process

Ευχαριστούμε πολύ

Taresso Artisan Coffee Roasters

Άβαταρ μέλους
phoinix_gr
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: Σάβ Απρ 22, 2017 12:27 pm
Όνομα: Ακης
Μηχανή:: Gaggia Classic PID
Μύλος:: Baratza Sette 270W

Re: El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

Δημοσίευση από phoinix_gr » Τετ Μαρ 07, 2018 11:55 am

Δεν αναγράφεται στην σελίδα, ειναι 21.25€ τα 250g == 85€ το κιλό?
Gaggia Classic|Chinese PID|Auber temperature sensor|OPV 9bar|Rancilio silvia wand
Brass shower plate holder|IMS shower screen|IMS basket|Baratza Sette 270W Grinder|Belogia Jug

konza
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: Δευ Ιουν 13, 2016 7:09 pm
Όνομα: Κωστας
Μηχανή:: Lelit PL41 PlusT
Μύλος:: Eureka Mignon
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

Δημοσίευση από konza » Δευ Μαρ 26, 2018 8:30 am

Καλημέρα

Τι θερμοκρασία κ γραμμάρια χρειάζεται περίπου ο καφές;

Άβαταρ μέλους
Taresso
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Τρί Απρ 25, 2017 3:14 pm

Re: El Salvador Finca Kilimanjaro Cascara Process

Δημοσίευση από Taresso » Τρί Μαρ 27, 2018 8:56 pm

Καλησπέρα

Ο καφές έχει πολύ έντονο σώμα, μπορεί άνετα να σταθεί κ σε αναλογία μεγαλύτερή του 1 προς 2.

Θερμοκρασία θέλει πάνω απο 92 βαθμούς, το ιδανικό θα ήταν 94 μιας κ μιλάμε για έναν πολύ σκληρό κόκκο, ο χρόνος εκχύλισης θα πρέπει να είναι στα 32+ δευτερόλεπτα

Απάντηση