Gaggia Baby Black vs Gaggia Baby Dose
- afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
- Επικοινωνία:
Re: Gaggia Baby Black vs Gaggia Baby Dose
Μέσα στο my Ebay έχει στις παραγγελείες σου ένα εικονίδιο για το shipping. Συχνά οι πωλητές απλά πατάνε αυτό και δεν σου στέλνουν άλλη ειδοποίηση.
-
xazaxaris
Ειναι φοβερο αυτο που συμβαινει!! Σήμερα μου εστειλε μαιλ το μαγαζι και μου λεει οτι χτες το βραδυ τους έκλεψαν!!! Για αυτο μου δίνουν στην ίδια τιμή την Baby twin!! Αλλιως πρέπει να περιμενω 10 με 15 μέρες για την Classic!! Τι να κάνω? Νομιζω οτι ειναι παρομοιες μηχανές!!Τι λέτε και εσεις που τα ξέρετε και καλύτερα?
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Εάν είναι η Baby Twin θα έλεγα ότι σου έκαναν μία δελεαστικότατη πρόταση. Η twin έχει και έξτρα ανεξάρτητο σύστημα για ατμό που την κάνει πιο πρακτική για καφέδες με αφρόγαλα.
Πραγματικά ΔΕΝ ξέρω ποια θα διάλεγα. Ο μόνος ενδοιασμός μου θα ήταν η παραπάνω πολυπλοκότητα της Twin, τίποτα άλλο.
Κατά 70% θα πήγαινα για την Twin (είναι και ακριβότερη μηχανή).
Πραγματικά ΔΕΝ ξέρω ποια θα διάλεγα. Ο μόνος ενδοιασμός μου θα ήταν η παραπάνω πολυπλοκότητα της Twin, τίποτα άλλο.
Κατά 70% θα πήγαινα για την Twin (είναι και ακριβότερη μηχανή).
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
xazaxaris
Χρήστο συμφωνώ με αυτο που λές! Την μηχανή μου την δίνουν σε αυτή την τιμή σε συννενοηση με την Gaggia Ιταλίας! Ουσιαστικά ειναι προσφορά της Gaggia Ιταλίας για να εξυπηρετήσει το κατάστημα τους πελάτες σαν εμένα που ειμαστε σε αναμονή!! Τελοσπαντων παιρνω την Twin και ο Θεός βοηθός!!
-
xazaxaris
Παραθέτω και το μαιλ!
dear sir
Today we have a problem with a stock of Gaggia classic ( stolen goods in
our warehouse this night).
According with Gaggia Italy, to resolve the problem early we are offering
you at the same price this machine:
Gaggia Baby Twin (value in the market over 370? - 299£)
Is ok for u?
I wait confirmation
But If u can wait new stock of Classic is on arrival in the next 10-15 days
thanks
dear sir
Today we have a problem with a stock of Gaggia classic ( stolen goods in
our warehouse this night).
According with Gaggia Italy, to resolve the problem early we are offering
you at the same price this machine:
Gaggia Baby Twin (value in the market over 370? - 299£)
Is ok for u?
I wait confirmation
But If u can wait new stock of Classic is on arrival in the next 10-15 days
thanks
- Christos
- Συντονιστής

Ελπίζω και εγώ να είναι η πιο σωστή επιλογή Χάρη. Δυστυχώς δεν νομίζω να την έχει και κανένας στο forum ώστε να είχαμε και κάποια hands on άποψη.xazaxaris έγραψε:...Τελοσπαντων παιρνω την Twin και ο Θεός βοηθός!!
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- Y.V
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: ALEX DUETTO II
- Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs
Την είχα (την Twin) για αρκετα χρόνια και ήμουν ευχαριστημένος.
Οι ενστασεις που έχω διαβάσει στο ίντερνετ είναι μόνο για τον ατμό της, αλλά προέρχονται από χώρες με 110V που το ρεύμα τους δεν βοηθάει.
Εγώ δεν είχα πρόβλημα στη παραγωγή ατμού.
Εάν μπορεις ζήτησέ τους να δοκιμάσουν την καλή λειτουργία της πριν στην στείλουν, γιατί ο ποιοτικός έλεγχος (σε προϊόντα μαζικής παραγωγής) των Ιταλικών εργοστασίων (εάν υφίσταται
) δεν είναι από τους διάσημους.
Οι ενστασεις που έχω διαβάσει στο ίντερνετ είναι μόνο για τον ατμό της, αλλά προέρχονται από χώρες με 110V που το ρεύμα τους δεν βοηθάει.
Εγώ δεν είχα πρόβλημα στη παραγωγή ατμού.
Εάν μπορεις ζήτησέ τους να δοκιμάσουν την καλή λειτουργία της πριν στην στείλουν, γιατί ο ποιοτικός έλεγχος (σε προϊόντα μαζικής παραγωγής) των Ιταλικών εργοστασίων (εάν υφίσταται
- Christos
- Συντονιστής

Off topic:
Γιάννη είχες και την Twin? και το απέκρυψες ;
Άμα μπορείς (και εάν θέλεις φυσικά) γράψε μας στο chitchat το ιστορικό των αγορών σου. Έχω μεγάλη περιέργεια.
Γιάννη είχες και την Twin? και το απέκρυψες ;
Άμα μπορείς (και εάν θέλεις φυσικά) γράψε μας στο chitchat το ιστορικό των αγορών σου. Έχω μεγάλη περιέργεια.
- afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
- Επικοινωνία:
Κοίτα είναι σίγουρα φοβερή προσφορά αφού είναι ακόμα πιο ακριβή από την Classic, και όπως λένε και τα παιδιά έχει thermoblock για τον ατμό, το οποίο σίγουρα βοηθάει χρονικά (για την δύναμη του ατμού δεν μπορώ να ξέρω, πιστεύω τον Γιάννη ότι επαρκεί).
Τώρα αν τους κλέψανε ή όχι δεν ξέρω, ίσως με τον πανικό που έγινε από αυτό το φόρουμ για τις Classic την τελευταία βδομάδα να τους τελείωσαν και να είχαν βάλει παραπάνω στο ebay πιο πιθανό το βρίσκω.
Τώρα αν τους κλέψανε ή όχι δεν ξέρω, ίσως με τον πανικό που έγινε από αυτό το φόρουμ για τις Classic την τελευταία βδομάδα να τους τελείωσαν και να είχαν βάλει παραπάνω στο ebay πιο πιθανό το βρίσκω.
- baspav
- Όνομα: Vassilis
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- 2η Μηχανή:: Not necessary
- Μύλος:: Not yet
Wow! Αυτό θα πει τυχερός στην ατυχία σου.
Για να το λένε τα παιδιά εδώ καλά έκανες. Ίσως γι αυτό δεν σου έστειλαν mail νωρίτερα.
Παρατήρησα ότι στο link που δίνει ο afonic (όπου και αγόρασα και εγώ) η τιμή από 189 € είναι πλέον 209 €. Τσίμπησε δηλαδή 20 ευρώπουλα.
Btw, δεν μου έχει έρθει ακόμη.
Για να το λένε τα παιδιά εδώ καλά έκανες. Ίσως γι αυτό δεν σου έστειλαν mail νωρίτερα.
Παρατήρησα ότι στο link που δίνει ο afonic (όπου και αγόρασα και εγώ) η τιμή από 189 € είναι πλέον 209 €. Τσίμπησε δηλαδή 20 ευρώπουλα.
Btw, δεν μου έχει έρθει ακόμη.