http://cgi.ebay.co.uk/Krups-MS0907163-2 ... nes_Makers
Στην περιγραφή του κάτω αναφέρει:
Also replaces pressurised basket that is supplied with the XP range for use with fine ground espresso coffee.
51mm internal diameter.

Also replaces pressurised basket that is supplied with the XP range for use with fine ground espresso coffee.
51mm internal diameter.

Fay καλημέρα, εάν ταιριάζει και κουμπώνει κανονικά δεν χρειάζεται να στο κάνει η αντιπροσωπεία. Αλλά πάρε τους ένα τηλέφωνο και ρώτα άμα έχουν το διπλό καλαθάκι από την Krups Vivo F880 διαθέσιμο και πόσο αυτό κοστίζει.fay3 έγραψε:Χρήστο εννοείς να προσαρμόσω στην θήκη φίλτρου που έχω αυτό το "καλάθι"? Αυτό εννοείς? Αυτό πρέπει να μου το κάνει το σέρβις έτσι? Θα δω...
Λοιπόν έχω την λύση στο πρόβλημά σου.fay3 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Πρόσφατα (πριν 1- 1/2 μήνα αγόρασα την καφετιέρα εσπρέσσο Krups 5280, από εδώ http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=4104 .
Όλα καλά, έκανε πολύ καλό καφέ, όμως πριν μερικές μέρες άρχισαν τα προβλήματα.. Έδειχνε πως δε μπορεί να τραβήξει νερό, της πίεσα καλύτερα το δοχείο νερού μήπως φταίει αυτό (αφού μου το είχε ξανακάνει, κι όταν εφάρμοζα καλύτερα το δοχείο, ήταν οκ), αλλά τίποτα. Τελικά τη πήγα για σερβις αφού επικοινώνησα με την εταιρεία. Εκεί μου είπαν οτι... βούλωσε το φίλτρο (με καφέ) κ΄δεν φτιάχνεται, πρέπει ν' αντικατασταθεί. Με ρώταγαν τι καφέ έβαζα, τους είπα απ' το σ/μ, το illy. Μου είπαν οτι καλύτερα είναι από καφεκοπτείο, να αναφέρω οτι θέλω ειδικά για την Krups. Επίσης μου είπαν οτι ο καφές σε μερίδες είναι ακόμα χειρότερος(για βούλωμα). Τεσπα, το φίλτρο τώρα θέλει άλλαγμα, μετά από 1- 1,5 μήνα όχι καθημερινής χρήσης, και κοστίζει άλλα 40 Ε. Μάλιστα μου είπαν οτι η εταιρεία δεν καλύπτει αυτή τη περίπτωση (παρόλο που ισχύει η εγγύηση), και το φίλτρο το φέρνουν αυτοί- το μαγαζί με το σέρβις εννοώ... Κάπως ύποπτα όλα αυτά ή εγώ είμαι καχύποπτη?...Καθαρισμό έκανα σχολαστικά μετά από κάθε παρασκευή καφέ, όλα τα μέρη της καφετιέρας ήταν πλυμένα και ειδικά το φίλτρο, πολύ καλά... Πάντως με απογοήτευσε πολύ η όλη κατάσταση, αν είναι δυνατόν να χαλάει το φίλτρο μετά από τόσο λίγο διάστημα και να θέλει αντικατάσταση.. δηλ αυτή η δουλειά θα γίνεται??....Ποιός μου εγγυάται μετά πως αν παίρνω καφέ απ'το καφεκοπτείο δε θα μου ξαναβουλώσει??
Σκέφτομαι να παραπονεθώ στην εταιρεία, είναι απλά απαράδεκτοι!!!!
Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία σε σχέση με τις μηχανές αυτές κ' ειδικά αυτό το μοντέλο??