Χαίρεστε!!!

Νέα μέλη, μια καλημέρα είναι αυτή πες την και ας πέσει χάμω (που σε αυτό το forum σας υποσχόμαστε ότι δε θα συμβεί).
Απάντηση
mtsag

Χαίρεστε!!!

Δημοσίευση από mtsag » Τετ Ιουν 30, 2010 10:50 pm

Καλησπέρα σας!

Βρήκα αυτό το forum κάνοντας μια έρευνα αγοράς για να πάρω μια εσπρεσιέρα και ελπίζω να μπορέσω να κάθω πολλά πράγματα για τον μαγικό κόσμο του καφέ από αυτό το φόρουμ.

Παρεμπιπτόντως, δεν έχω πρόσβαση σε όλα τα θέματα, πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτό;

Φιλικά,
Μιχάλης

Άβαταρ μέλους
Alex_Under
Όνομα: Αλέξανδρος
Μηχανή:: Rancilio Silvia
Μύλος:: Rancilio Rocky
Οι καφέδες μου:: Οτιδήποτε από Αφρική με medium roast

Re: Χαίρεστε!!!

Δημοσίευση από Alex_Under » Τετ Ιουν 30, 2010 11:08 pm

mtsag έγραψε: Παρεμπιπτόντως, δεν έχω πρόσβαση σε όλα τα θέματα, πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτό;
Πρώτα απόλα καλως ήρθες Μιχάλη.

Δεύτερον γιαυτό που ρώτησες.
Να ξέρεις ότι το forum μας δεν είναι για να μπαίνει ο καθένας τζαμπέ και να κάνει ότι θέλει.
Είμαστε σοβαρό forum.
Και προπάντων είμαστε forum με κύρος. Και κανόνες λειτουργίας.

Ένας από αυτούς είναι το γνωστό σύστημα της πυραμίδας.
Κάθε νέο μέλος στέλνει μέσω Paypal σε όλα τα υπόλοιπα μέλη με πάνω από 100 μηνύματα, 10€. Αυτό του δίνει το δικαίωμα να μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις καταπληκτικές πληροφορίες και στον θησαυρό γνώσεων που προσφέρεται εδώ.
Και μη στεναχωριέσαι. Όταν και εσύ γίνεις ενεργό μέλος και περάσεις τα 100 μηνύματα (σοβαρά μηνύματα όχι κάτι μονολεκτικά "Χμ..." και "ΟΚ" και "CU".... και τέτοιες χαζαμάρες) τότε και εσύ θα ανταμοίβεσαι από την συνδρομή του κάθε νέου.

Υπάρχει ένα παραθυράκι σε όλα αυτά.
Αν αποστείλεις ταχυδρομικώς μια Rancilio Silvia στον admin (βλ. Christos) τότε αποκτάς full time membership εδώ.
Θα σου στείλω το email μου ώστε να μπορέσεις να κάνεις την πρώτη κατάθεση στο PayPal μου.

Και μη ξεχνάς... Ότι και να δώσεις εδώ θα το λάβεις πίσω σε ΓΝΩΣΗ.... Και μπρος την γνώση τι είναι τα ευρώ...

Μη χαθούμε...
Be a coffee-drinking individual. Espresso yourself!

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Τετ Ιουν 30, 2010 11:17 pm

Βρε Alex δεν παίζεσαι ... :lol: Μάλλον θα βάλω αυτήν την δημοσιέυση στο email μήνυμα που συνοδεύει την εγγραφή νέων μελών.
Σοβαρά τώρα, καλωσόρισες φίλε Μιχάλη στην παρέα μας που όπως θα είδες απαρτίζεται και από μερικά "πειραχτήρια". Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από μία απλή καλησπέρα όπως και ήδη έκανες για να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα τα θέματα του φόρουμ.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
Alex_Under
Όνομα: Αλέξανδρος
Μηχανή:: Rancilio Silvia
Μύλος:: Rancilio Rocky
Οι καφέδες μου:: Οτιδήποτε από Αφρική με medium roast

Δημοσίευση από Alex_Under » Τετ Ιουν 30, 2010 11:25 pm

Christos έγραψε: Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από μία απλή καλησπέρα όπως και ήδη έκανες για να αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα τα θέματα του φόρουμ.
Πφφφ... φτηνιάρη...

:mrgreen:
Be a coffee-drinking individual. Espresso yourself!

mtsag

Δημοσίευση από mtsag » Πέμ Ιούλ 01, 2010 8:23 am

Χαχα... ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Απάντηση